Open containers en gesloten containers

Verschillende soorten afval vragen om verschillende soorten afvalcontainers.

Maar ook uw eigen bedrijfssituatie kan er voor zorgen dat u kiest voor een of meer specifieke containersoorten. Jager kan uw organisatie helpen aan vrijwel alle gangbare containers.

Afzetcontainers
De diverse formaten afzetcontainers worden veelal bij (ver)bouw-, sloop- en renovatiewerkzaamheden ingezet. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen, open of gesloten. U kunt een afzetcontainer bestellen met een inhoud van 3 kuub, maar ook 40 kuub is geen probleem. Jager brengt de afzetcontainer wanneer u dat wilt en haalt hem ook weer op een afgesproken tijdstip bij u op.
 
Perscontainer
Perscontainers, voor het compact samenpersen van diverse soorten afval, zijn verkrijgbaar van 7 tot 23 m3, eventueel met kantelinstallatie. Deze kantelinstallatie maakt het mogelijk  om uw containers zelf te ledigen. Dit bespaart u in veel gevallen tijd en kosten.  De diverse perscontainers zijn zowel mobiel als stationair te verkrijgen en uiteraard geldt ook hier weer dat Jager ervoor zorgt dat de containers gebracht en gehaald worden op vooraf overeengekomen tijdstippen.

 

Jager is per 1 januari 2013 geïntegreerd in de Dusseldorp Groep uit Lichtenvoorde. Meer informatie over Dusseldorp leest u op www.dusseldorp.nl

Wilt u meer informatie?

Neem voor meer advies en meer informatie contact op met.
Klaas Vegter

Postadres

Postbus 66
9350 AB  Leek
Bezoekadres

Hoofdstraat 101-1
9355 TB  Midwolde
Contactgegevens

T (0594) 58 72 50
F (0594) 58 72 55
E info@jagermidwolde.nl